Nuohoushinnat

sis. alv 24%

1 tulisija *

60€

2 tulisijaa *

70€

3 tulisijaa *

90€

4 tulisijaa *

110€

5 tulisijaa *

130€

6 tulisijaa *

150€

7 tulisijaa *

170€

ajoneuvokulu *

+ 5€

Erikseen laskutettavat lisätyöt

lisähormin nuohous

5€

hormin nuohous alakautta

20€

vesipadan säiliön puhdistus

20€

nousu piipulle (lisärakennus)

10€

vapaa-ajan asuntolisä

10€

lisätyöt / tunti

66€

öljylämmityskattilan puhdistus

40€

puulämmityskattilan puhdistus

60€

* Vähimmäislaskutus kiinteistössä 60 euroa. Useamman asunnon rivitaloyhtiössä asuntokohtainen vähimmäislaskutus 50 euroa. Emme laskuta kilometrikorvauksia, kun nuohoustyö suoritetaan sovitusti nuohoojan aikataulun mukaan. Polttoainekustannusten kattamiseksi laskuun lisätään kuitenkin ajoneuvokulua 5 euroa.

Hinnat sisältävät asuinkiinteistössä olevan hormin ja siihen liitetyn tulisijan normaalin vuosittaisen nuohouksen. Mikäli tulisijaan liittyy muita rakenteita kuten yhdyshormeja tai savukaasuimureita, laskutetaan niiden purkaminen ja puhdistus käytetyn ajan mukaan 66 €/ tunti. Myös muu nuohoustyön suorittamiseen liittyvä, kuten esimerkiksi siirtymät autolta veneellä nuohouskohteeseen, laskutetaan lisätyönä 66 €/ tunti. Huomioithan, että nuohouksen yhteydessä tarkastetaan koko tulisija hormeineen ja tuhkatilojen tyhjentäminen on lisätyötä. Työt jotka vaativat erikoistyökaluja, kuten pikeentyneen hormin “piiskaus” porakonevaijerilla 90 €/ tunti

 Pidätämme oikeuden laskuttaa turhasta peruuttamattomasta käynnistä aiheutuneet kulut, jos nuohousta ei voi suorittaa esimerkiksi puutteellisten tikkaiden tai muun nuohoojasta riippumattoman syyn vuoksi.